Video & animaties

Wij helpen graag bij het opnemen en monteren van campagne video's, social media video's, bedrijfsvideo's of event leaders. Laat je advertentie tot leven komen d.m.v. animatie en video editing.

Meer opvallen met video en animaties

Bewegende beelden bieden een nog grotere opvalwaarde dan stilstaande  Het is dan ook niet verrassend dat het inzetten van videobanners op social media en websites de afgelopen jaren steeds populairder is geworden.

Profesionele leaders

Online events starten en eindigen d.m.v. een profesionele intro/outro (leaders). Wij verzorgen de complete video-vormgeving voor online events, online advertentie campagnes en social media posts (Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin).

Wil je je marketing campagne versterken en je conversie verhogen?
Laat dan een video of animatie maken! We verzorgen het hele proces, van idee tot eindproduct.

Video & animatie diensten

Opvallen d.m.v. video / animaties

Inhouse montage, snel en creatief

Geanimeerde infographics

Video campagne social media nodig?

Video's voor webinair, leaders, intros & outros

Kom in beweging

Wil je je marketing campagne versterken en je conversie verhogen? Laat dan een video of animatie maken! We verzorgen het hele proces, van idee tot eindproduct. 

Doordat we vanuit een creatief oogpunt kijken naar het communicatie vraagstuk en de technische kennis in huis hebben, is het mogelijk om het verschil te maken en de impact te vergroten. Hierdoor haal je het maximale uit je campagne of evenement.

Zorg ervoor dat je huisstijl niet stopt bij je visitekaartje of briefpapier. online zichtbaarheid is tegenwoordig veel belangrijker. 

Concept realisatie, denktank, creatief advies, eindeloos veel ideeën, design, vormgevers, ontwerpstudio, campagnes, branding, corporate identity!

Contactformulier