Online publicaties

Of het nu gaat om een online magazine, jaarverslag of brochure, wij bieden een oplossing die aansluit bij jouw wensen. Van een gedegen advies naar een passend ontwerp en uitwerking. Verrijkt met interactieve elementen, animaties en video. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Het uitgangspunt is een goede leesbaarheid voor iedereen, op welk scherm dan ook.

Vernieuwd, duurzaam en kostenbesparend

Vertel het hele verhaal, ondersteun je verhaal met beeld, video en animaties. Dat is hoe het is begonnen: van eenvoudige nieuwsbrief naar online magzine. Al 10 jaar bouwen we magazines, jaarverslagen en brochures voor verschillende klanten. 

Eén keer per jaar of iedere week

Of het nu om een jaarverslag gaat of de complete interne communicatie: wij bieden een passende oplossing die bijdraagt aan de communicatie van je organisatie.

Lezen wordt beleven!

  • Eenvoudig online verspreiden via website, mail en sociale media
  • Bereik vergroten
  • Besparen op drukwerk, papier en distributie
  • Productietijd verkorten

Wij blijven de Bladsites steeds verbeteren en updaten. Jouw uitgave zal daardoor nooit verouderen of onleesbaar raken. We houden de markt in de gaten en luisteren goed naar onze klanten. Zo zorgen we voor aantrekkelijke publicaties die je lezers graag zullen delen. Telkens weer!

Vion Food magazine

Vion Food Group heeft gekozen om een groot deel van haar interne communicatie via Bladsites te laten lopen. Op deze manier kan er eenvoudig gecommuniceerd worden naar een ieder die werkzaam is voor Vion.

Samen sterker

Inmiddels heeft het kenniscentrum Samen Redzaam al twee keer een jaarbeeld uitgebracht vol verhalen over de werkzaamheden van het afgelopen jaar.

Jaarverslag Wooninvest

Een jaarverslag hoeft niet saai te zijn! Lekker interactief, duurzaam en eenvoudig te verspreiden onder huurders en stake-holders.

Concept realisatie, denktank, creatief advies, eindeloos veel ideeen, design, vormgevers, ontwerpstudio, campagnes, branding, corporate identity!

Contactformulier