Waarom Bladsites?

Maak je eigen magazine of laat ons het maken!

Online magazines en meer
Bladsites is de nieuwe tool waarmee je magazines én grotere documenten online kunt publiceren. Vergeet Pdf, ISSUU of Pageflip. Verrijk tekst en beelden met filmpjes, animaties, audio en meer.

Lezen wordt beleven!
• Eenvoudig online verspreiden via website, mail en sociale media
• Bereik vergroten
• Besparen op drukwerk, papier en distributie
• Productietijd verkorten

Bladsites voor magazines en meer
Met Bladsites kun je zelf online magazines maken of laten maken. Maar je kunt er ook een jaarverslag, een onderzoeksrapport of een nieuwsbrief op een aantrekkelijke manier mee presenteren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Het uitgangspunt is een goede leesbaarheid voor iedereen, op welk scherm dan ook.

Probeer het Gratis!
Wij bieden voor slechts €29,95 per maand de mogelijkheid om online magazines te maken!

Inclusief:
• Onbeperkt aantal publicaties
Hostingkosten
Up-dates
Helpdesk

ALTIJD GOED LEESBAAR, OP WELK SCHERM DAN OOK!

Bladsites voor online magazines en méér!

online magazine divosa - email nieuwsbrief

Bladsites maakt gebruik van de modernste webtechnieken. Daardoor is je publicatie altijd goed leesbaar op pc, Mac, tablet én smartphone. De lezer heeft altijd de maximale leeservaring. Thuis, op het werk en onderweg!

Up-to-date
Wij blijven de Bladsites applicatie(s) steeds verbeteren en updaten. Jouw uitgave zal daardoor nooit verouderen of onleesbaar raken. We houden de markt in de gaten en luisteren goed naar onze klanten. Zo zorgen we voor aantrekkelijke publicaties die je lezers graag zullen delen. Telkens weer!

Een score om trots op te zijn
Meten is weten! Onze magzines doen het goed! Door constant te optimaliseren scoren de online magazine gemaakt met Bladsites enorm hoog in de developer tools van Google. 

Dat betekent dat de lezer maximaal kan genieten en iedere pagina razendsnel geladen heeft! Mede door de hoge score zal de vindbaarheid enorm toenemen!

Zoveel op de desktop als mobiel scoren onze magazine dik in het groen!

Bekijk

© Bladsites online magzines en meer! Prijzen zijn excl. BTW. Bladsites is een onderdeel van www.creja.nl