071 - 364 89 65

info@bladsites.nl

Wie zijn wij?

Bladsites onderdeel van Creja ontwerpen

Full service ontwerp bureau Leiden - Zuid Holland - Randstad

Bladsites is onderdeel van Creja ontwerpen, opgericht in het jaar 2000. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een allround ontwerpstudio. Voor ieder creatief vraagstuk weten wij een oplossing te vinden!

Korte lijnen
Als opdrachtgever heb je bij ons rechtstreeks contact met de ontwerper. Een korter lijntje kan niet! De gehele productie wordt uitgevoerd door dezelfde persoon, van offerte tot ontwerp en zelfs het regelen van het drukwerk. Al vanaf het begin is deze formule een groot succes. Ons grootste pluspunt volgens veel van onze klanten!

Hoe wij werken
Je zit als opdrachtgever direct aan tafel met de vormgever. Samen brainstormen over jouw idee├źn en die van ons... We luisteren goed naar je doelstelling en wensen, geven verschillende opties en wijzen je op technische (on)mogelijkheden. We maken een realistische planning en een offerte zonder verrassingen achteraf. Samen komen we steeds weer tot een goed eindresultaat waar we allemaal blij van worden!

Flexibel en snel
Afspraken nakomen, deadlines halen... Dat is allemaal geen probleem. Wij stellen ons flexibel op ten opzichte van jouw planning. Waar nodig kunnen we snel schakelen en zorgen we ervoor dat je ontwerpen, drukwerk of website op tijd klaar zijn.


BENIEUWD NAAR ONS ANDERE WERK?
Bekijk ons portfolio

Ga naar portfolio
Ontwerpen logo huisstijl brochure website

Creja ontwerpen & Lammertink Communicatie: samen sterker
De ontwerpers van Creja zijn er voor het begeleiden, ontwerpen en opmaken van je Bladsites publicatie. Tekstschrijver en communicatieadviseur Mirjam Lammertink biedt hulp om van je teksten een prettig leesbaar geheel te maken. Zij denkt graag in de beginfase met je mee over content van je productie, zodat je de mogelijkheden van online publiceren optimaal benut en je doelstellingen bereikt.

Ook extra diensten kunnen we voor je regelen
Heb je nog behoefte aan extra teksten, eindredactie, fotografie, video, animaties of infographics? Ook dat kunnen we voor je regelen. Daarmee hebben we alle diensten beschikbaar om je online publicatie van A tot Z te realiseren.